Verjaardag vieren Eindhoven

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om je verjaardag op grootse wijze te vieren. Toch heb je twijfels of je dit wel wilt doen, want het organiseren van een verjaardagsfeest kan behoorlijk wat werk met zich meebrengen, vooral als het gaat om snacks, taart en het verzorgen van eten voor al je gasten. Twijfel niet langer, wij kunnen ervoor zorgen dat wij alles op het gebied van catering je uit hand kunnen nemen, zodat je zelf heerlijk relaxed kunt genieten van je verjaardag! Klinkt je dat goed in de oren, lees dan verder om te ontdekken wat we allemaal voor je kunnen regelen!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Cateringmogelijkheden voor je verjaardag in Eindhoven

Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder een verrukkelijke taart. Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan taarten in diverse smaken en formaten. Als je een offerte aanvraagt, kun je aangeven welke taart je in gedachten hebt, en wij zullen ervoor zorgen dat het een heerlijk meesterwerk wordt. Bij ons kun je ook terecht voor een verscheidenheid aan gebak.

Verder kunnen we je verjaardag opleuken met een overvloed aan heerlijke hapjes, broodjes, zoete lekkernijen en hartige snacks, maar ook voor een smakelijke barbecue draaien we onze hand niet om. Tegenwoordig wordt er ook vaak voor een buffetoptie gekozen, vooral bij grotere feesten. Alle gasten kunnen dan zelf naar een tafel lopen waarop al het eten staat uitgestald. Ze kunnen dan zelf bepalen welke gerechten ze willen proeven en hoeveel porties ze willen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvragen

Het is aan te raden, alvorens je een bestelling wilt plaatsen, om een offerte aan te vragen. Dit doe je door op de button voor “offerte aanvragen” te klikken. Je komt dan terecht op een formulier waarop je kunt aangeven wat je wensen zijn. Het is belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Vermeld ook het aantal gasten voor wie je catering nodig hebt. Wanneer je alles hebt ingevuld, kun je je offerteaanvraag indienen, en wij zullen dan vervolgens een gepersonaliseerde offerte voor je opstellen. En vanzelfsprekend is de offerte helemaal vrijblijvend!
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestelling plaatsen

Het plaatsen van je bestelling is echt heel eenvoudig, en kan ook gewoon op onze website. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je de bestelling vastleggen. De betaling van je bestelling kun je doen via Ideal, en wanneer je bestelt namens een bedrijf kun je ook je bestelling op rekening laten zetten.

 

Waarvoor kan ik nog meer terecht bij Catering Eindhoven?

Ons assortiment biedt een breed scala aan heerlijke gerechten en snacks. Voor een volledig overzicht nodig ik je uit om onze website te bezoeken, waar je alle details vindt onder het kopje “assortiment”. Hieronder een greep uit ons assortiment;

Bedrijfsfeest Eindhoven, wij verzorgen de complete catering voor je bedrijfsfeest.
Hapjes bestellen Eindhoven, we hebben een breed assortiment aan allerlei hapjes, zoet en hartig.
Buffet bestellen Eindhoven, zeer geschikt voor grote feesten.
High Tea Eindhoven, lekker relaxed genieten aan een grote verscheidenheid aan thee.

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor de catering van een familiedag in Eindhoven. Op deze manier kun je nog meer genieten van je familiedag. Wij zorgen ervoor dat je familiedag een culinair feest zal zijn om nooit te vergeten!

 

Verjaardag Eindhoven: Tot slot

Je verjaardag vieren, of de verjaardag voor iemand anders organiseren, kun je helemaal aan ons overlaten. Catering Eindhoven zal er alles aan doen om elk detail perfect te regelen. Wij wensen je alvast een schitterende verjaardag!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.