Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Eindhoven

Bedrijfsfeest Eindhoven

Bruiloft Eindhoven

Buurtfeest Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven

Babyshower Eindhoven

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Eindhoven

Personeelsfeest Eindhoven

Housewarming Eindhoven

Festival Eindhoven

Bedrijfsopening Eindhoven

Receptie Eindhoven

Straatfeest Eindhoven

Burendag Eindhoven

Partyservice Eindhoven

Evenement Eindhoven

Trouwfeest Eindhoven

Uitvaart Eindhoven

Familiedag Eindhoven

Zomersluiting Eindhoven

Traiteur Eindhoven

In Eindhoven weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Eindhoven organiseert, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij garanderen dat uw team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Eindhoven met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, of het nu gaat om een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

het maakt niet uit of u kiest voor hapjes tijdens de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen krijgen een feestelijk tintje dankzij smakelijke gerechten en een gezellige sfeer.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Eindhoven, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Eindhoven, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.