Borrel bestellen Eindhoven

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Eindhoven

Wilt u voor uw borrel in Eindhoven alles zelf regelen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Hoe dan? Via onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Uiteraard, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Eindhoven

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U heeft de mogelijkheid om het assortiment op onze website te bekijken en een keuze maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Eindhoven te reserveren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Denk aan een food truck met heerlijke Aziatische lekkernijen, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Eindhoven te overwegen. De cateringdiensten in Eindhoven hebben een uitgebreide selectie aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Eindhoven nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Eindhoven bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Eindhoven een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Eindhoven. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Eindhoven is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Eindhoven leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Eindhoven een slimme keuze.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Eindhoven een passende keuze|dan is gourmetten in Eindhoven een geschikte optie|dan past gourmetten in Eindhoven goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Eindhoven een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Eindhoven kunt u op de catering vertrouwen. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Eindhoven verzorgen. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Hygiëne is voor ons van groot belang en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.