Borrel bestellen Eindhoven

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Eindhoven

Wilt u bij uw borrel in Eindhoven alles zelf organiseren? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Door gebruik te maken van onze website, waar tal van cateraars zijn aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Uiteraard, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Eindhoven

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en daaruit een selectie maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Eindhoven te reserveren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Eindhoven. In Eindhoven vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Eindhoven nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Eindhoven bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Eindhoven een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Eindhoven. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Eindhoven is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Eindhoven leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Het bestellen van een buffet in Eindhoven is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Eindhoven een passende keuze|dan is gourmetten in Eindhoven een geschikte optie|dan past gourmetten in Eindhoven goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Eindhoven een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. De catering in Eindhoven is ook een goede optie voor de lunch. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Eindhoven aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Daarnaast voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.