Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Eindhoven

BBQ bestellen Eindhoven

Lunch bestellen Eindhoven

Brunch bestellen Eindhoven

Stamppot bestellen Eindhoven

Gourmetten bestellen Eindhoven

Hapjes bestellen Eindhoven

High Tea bestellen Eindhoven

Tapas bestellen Eindhoven

Italiaans bestellen Eindhoven

Grieks bestellen Eindhoven

Desserts bestellen Eindhoven

Walking dinner Eindhoven

Food truck Eindhoven

Snackwagen Eindhoven

Borrel bestellen Eindhoven

Live Cooking Eindhoven

In Eindhoven, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

In het kort, in Eindhoven is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.