Koningsdag Eindhoven


Koningsdag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Eindhoven, trekken veel mensen op af, de stad stroomt helemaal vol. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Eindhoven je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Je kunt het eten naar eigen wens te personaliseren. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en expertise, voor je klaar, en brengen de maaltijd samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Eindhoven.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je er helemaal mee eens bent, kun je de bestelling plaatsen, ook dit kun je op onze website regelen. Selecteer je voorkeuren, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, zo eenvoudig is het! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Eindhoven?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, kan ik een paar van de opties met je bespreken, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Eindhoven
Buffet bestellen Eindhoven
High Tea bestellen Eindhoven
Tapas bestellen Eindhoven
Lunch bestellen Eindhoven
Gourmetten bestellen Eindhoven
Borrel bestellen Eindhoven
Italiaans bestellen Eindhoven
Grieks bestellen Eindhoven

Het is duidelijk, we hebben echt een uitgebreide selectie beschikbaar, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Eindhoven: Tot slot


Of je nu Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met lekker weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.