Koningsdag Eindhoven


De dag van de koning is een van de grootste feesten van het jaar in Eindhoven, trekken veel mensen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, onder het genot van, kan Catering in Eindhoven je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of zelfs gewoonweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens te personaliseren. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, niets is ons te gek. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en bezorgen het eten samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Eindhoven.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je interesse hebt in een offerte, kun je dit op onze webpagina doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je op onze website regelen. Selecteer je voorkeuren, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, zo eenvoudig is het! De betaling geschiedt via het Ideal systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Eindhoven?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Eindhoven
Buffet bestellen Eindhoven
High Tea bestellen Eindhoven
Tapas bestellen Eindhoven
Lunch bestellen Eindhoven
Gourmetten bestellen Eindhoven
Borrel bestellen Eindhoven
Italiaans bestellen Eindhoven
Grieks bestellen Eindhoven

Je ziet het, we hebben echt een breed scala aan opties, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Eindhoven: Tot slot


Of je nu Koningsdag viert met je vriendenclub, of gewoon thuis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij maken deze voor je in orde. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.