Traiteur Eindhoven

Bij Wij als cateringexperts in Eindhoven is het ook mogelijk om een Traiteur bij je aan huis te laten komen. De traiteur via ons cateringbedrijf in Eindhoven, zetten we in voor de wat exclusievere evenementen. De traiteur zorgt voor exclusieve rechten, die dan ook wat meer kosten, maar dan haal je ook echt het neusje van de zalm. De kwaliteit komt voor de kwantiteit. De Traiteur komt graag langs op de wat kleinschaliger feesten. De Traiteur is ook perfect inzetbaar wanneer je voor een bedrijf iets wilt gaan organiseren.

De traiteur in Eindhoven zal zorgdragen voor het lekkerste eten, en zal deze met veel zorg en liefde gaan bereiden. Door zijn jarenlange ervaring zijn de gerechten echt top te noemen. Dat kan ik je garanderen.

Ook aan de uitstraling wordt veel aandacht besteed. Zo ziet zal alles er piekfijn uitzien, en wordt het eten schitterend geserveerd.

Je hebt volledige controle over het menu.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvragen, het doen van de bestelling

Het is aan te raden om te beginnen met het aanvragen van een offerte, om onaangename financiële verrassingen te voorkomen, dat zou zonde zijn. Je kunt via deze website een offerte aanvragen, door op de button “offerte opvragen” te klikken, een fluitje van een cent, toch?. Een kind kan de was doen.

Nadat je op de knop “offerte aanvragen” hebt geklikt, komt vervolgens het offerte aanvraagformulier tevoorschijn. Behalve de standaard gegevens, zoals naam, adres, telefoon, email, kun je op dit formulier ook aangeven wat je wensen zijn. Wat wil je eten, voor welk aantal mensen, wat is de datum, tijdstip, en locatie waar het eten bezorgd dient te worden? Belangrijk is ook om aan te geven of er rekening gehouden dient te worden met speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld glutenvrije maaltijden. Na ontvangst van de offerte krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.

Op basis van deze offerte, kun je je bestelling dan gaan vastleggen via deze website, wel dien je van tevoren even een account aan te maken. Dit is heel snel gebeurd. Vervolgens kun je dan de bestelling definitief maken, door over te gaan tot betaling. De bekende Ideal betalingsmethode wordt gebruikt voor de betaling. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om het op te laten schrijven.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor Traiteur Eindhoven?

Naast onze traiteurdiensten bieden we ook traditionele catering in Eindhoven aan, die we je kunnen aanbieden. Zie onderstaand een kleine greep uit ons brede assortiment;

Ons assortiment is buitengewoon uitgebreid en omvat gerechten van over de hele wereld. Voor een compleet overzicht van het assortiment verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Traiteur Eindhoven: Tot slot

Onze traiteur zal je verwennen met tal van heerlijke gerechten. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Alle gerechten worden met veel liefde en kunde bereid, en ook de aankleding, en de bediening zal tip top in orde zijn. We wensen je alvast smakelijk eten, en begroeten je graag als onze volgende tevreden klant!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.